Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Samen gaan we voor kwaliteit en service

Hoewel de kennis in onze branche bij installateurs en adviseurs de laatste jaren sterk is toegenomen, blijft er een grote behoefte aan commerciële en technische trainingen. Coolmark heeft het pakket aan trainingen uitgebreid en met de opening van ons nieuwe Coolmark Experience Center kunnen wij u niet alleen de theorie, maar ook de praktijk van onze systemen laten ervaren.

De trainingen worden gehouden in ons kantoor in Barendrecht waar we gebruik kunnen maken van prima faciliteiten. Zoals u van ons gewend bent zijn er trainingen op het gebied van montage, service en onderhoud. Daarbij hebben we het pakket uitgebreid met commerciële trainingen op het gebied van selectie en ontwerp. Uiteraard verzorgen wij de lunch en kunnen we afsluiten met een hapje en drankje in onze bar.

Maatwerk

Wij begrijpen dat u een beter zicht heeft op het kennisniveau van uw medewerkers. Indien er specifieke vragen zijn, of opleiding gewenst is voor bepaalde deelgebieden of andere producten van Coolmark, horen wij dat graag. Het is altijd bespreekbaar hoe wij daar invulling aan kunnen geven. Ook een training op locatie behoort tot de mogelijkheden.Verberg boodschap