Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

FAQ (veel gestelde vragen)

Klik op een vraag om het antwoord te zien. Als u tussen deze veelgestelde vragen uw antwoord niet kunt vinden, gebruikt u dan het feedbackformulier om uw vraag aan ons te stellen. Vergeet dan niet uw e-mailadres in te voeren om ons antwoord te ontvangen.

Accountgegevens

Wat is het verschil tussen de twee type gebruikers?

Er kunnen meerdere gebruikers aangemeld worden onder hetzelfde debiteurnummer. En er zijn twee type gebruikers mogelijk op de site met verschillende functies, namelijk;

Bestelfunctie
De gebruiker kan bestellen en kan alles zien, hij kan door het assortiment heen bladeren en ziet netto klantprijzen en de prijzen van de dagkoersartikelen, tevens heeft de gebruiker toegang tot de conditiebestanden en alle overige klantgebonden documenten.

Infofunctie
De gebruiker kan door het assortiment heen bladeren, maar ziet alleen de bruto prijzen, bruto artikelbestanden, handboeken en service tips. De gebruiker kan niet bestellen en heeft geen inzicht in de conditiebestanden en overige klantgebonden bestanden.

Ik heb me aangemeld als nieuwe gebruiker maar kan nog niet inloggen, wat nu?

Nadat u het aanmeldformulier verstuurd heeft krijgt u de volgende werkdag een e-mail toegestuurd met een tijdelijk wachtwoord. Hiermee dient u uit veiligheidsoverwegingen dezelfde dag (tot 24:00h) in te loggen en een eigen wachtwoord te kiezen. Hierna is uw account geactiveerd. Indien u uw wachtwoord niet tijdig wijzigt, verloopt het en dient u contact op te nemen met de marketingafdeling van Coolmark.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, en nu?

Onder Mijn Coolmark of Inloggen kunt u een nieuw tijdelijk wachtwoord aanvragen. Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een e-mail met daarin een nieuw tijdelijk wachtwoord, zodat u een nieuw wachtwoord kunt opgeven.

Documenten

Waar kan ik mijn conditiebestanden vinden op de website?

Voor uw conditiebestanden heeft u een inlogcode nodig, deze kunt u aanvragen door het formulier in te vullen op Mijn Coolmark of onder Inloggen. U heeft hier een bestelfunctie voor nodig. Indien u al een inlogcode heeft met bestelfunctie, kunt u uw conditiebestanden terugvinden onder Mijn Coolmark -> Mijn documenten.

Waar kan ik de artikelbestanden vinden op de website?

Voor de artikelbestanden heeft u een inlogcode nodig, deze kunt u aanvragen door het formulier in te vullen op Mijn Coolmark of onder Inloggen. Indien u al een inlogcode heeft, kunt u de artikelbestanden terugvinden onder Mijn Coolmark -> Mijn documenten.

Waar kan ik de MHI handboeken vinden op de website?

Voor de MHI handboeken heeft u een inlogcode nodig, deze kunt u aanvragen door het formulier in te vullen op Mijn Coolmark of onder Inloggen. Indien u al een inlogcode heeft, kunt u de artikelbestanden terugvinden onder Mijn Coolmark -> Mijn MHI handboeken.

Algemeen

Ik kan artikelen niet vinden op de site, hoe komt dit?

Het assortiment bestaat vooralsnog alleen uit de artikelen die in de catalogi staat, in een later stadium wordt het assortiment verder uitgebreid. Voor de artikelen welke u niet kunt terugvinden kunt u contact opnemen met de verkoopafdeling.

In de catalogus staat andere informatie als op de website, welke gegevens zijn juist?

De catalogus wordt slechts éénmaal per jaar gedrukt, hierdoor kunnen de gegevens verouderd zijn. De vermelde gegevens in het assortiment zijn de meest actuele gegevens, wijzigingen voorbehouden.

Ik gebruik Internet Explorer 6, is dit een probleem?

Internet Explorer 6 is een verouderde browser. Coolmark raadt u daarom sterk af om Internet Explorer 6 te gebruiken bij het bezoeken van onze website.

Weet u niet of u Internet Explorer 6 gebruikt? Ga dan naar www.browserchecker.nl. Staat achter 'Uw browser is:' IE6? Vernieuw dan uw browser.

U kunt eenvoudig uw Internet Explorer 6 vervangen door een nieuwe browser. Wilt u een nieuwe versie van Internet Explorer gebruiken? Ga dan naar de website van Microsoft en volg de instructies.

Wilt u een andere browser installeren op uw computer? Klik hieronder op de link van uw keus en volg de instructies.

Firefox
Safari
Google ChromeVerberg boodschap