Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Nieuwe Customer Service vacature

Ben jij goed met tekst en cijfers en dienstverlenend ingesteld..?

..dan hebben wij nog een paar leuke vacatures voor je!

Voor onze afdelingen Customer Service en Inkoop, zoeken wij op korte termijn enthousiaste en leergierige teamspelers. Ben je op zoek naar een leuke baan in een dynamische en technische omgeving? Wil je deel uitmaken van een succesvol bedrijf? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder.

Wij zoeken een dienstverlende customer service medewerker

Customer Service Medewerker (Fulltime) (MBO) M/V

Als Customer Service Medewerker vervul je een belangrijke rol in de communicatie tussen onze klanten en de overige afdelingen in onze organisatie.Door uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken wij iemand die administratief sterk is en het hoofd koel houdt.

Bekijk hier de volledige vacature omschrijving

Wil je meer weten? Neem dan telefonisch contact op met Jeroen Morssinkhof via: 0180-751 300.

Inkoper/Voorraadbeheerder (HBO) M/V

Als Inkoper/Voorraadbeheerder ben je dagelijks bezig met het afstemmen van de voorraad op de behoefte van onze klanten.

Wij zoeken een ervaren én zelfstandige collega die in staat is alle voorkomende taken op onze afdeling voorraadbeheer op te pakken en uit te voeren. Heb je (groothandels-) ervaring met AX, spreek en schrijf je Engels en heb je een Nevi 2 of CPF diploma? Dan maken wij graag zo spoedig mogelijk kennis met jou!

Wil je meer weten over deze functie en de afdeling inkoop? Neem dan telefonisch contact op met Danny van den Berg via: +31610353949.

Bekijk hier de volledige vacature omschrijving

Hoe solliciteer je?

Door een uitgebreide motivatiebrief en je C.V. te sturen naar Mw. Kelly de Baat per e-mail k.debaat@coolmark.nl.Verberg boodschap