Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Maak kennis met het vernieuwde Coolmark in Hardenberg

Coolmark lanceert nieuwe huisstijl tijdens de Installatie Vakbeurs te Hardenberg

Op 11, 12 en 13 september as, tijdens de Installatie Vakbeurs in Hardenberg, presenteren wij op stand 429 ons nieuwe logo en bijpassende huisstijl.

Coolmark is volop in ontwikkeling. Uitdagingen als CO2-reductie en energie transitie beantwoorden wij met moderne, kwalitatieve en duurzame oplossingen. Dit kan alleen door continue te investeren in goede leveranciers, gekwalificeerd personeel, kennis en tools. Wij vonden het tijd worden dit ook naar buiten te tonen met een aangepaste huisstijl.

de coolmark stand in nieuwe stijl

Maar er zijn genoeg andere redenen om naar Hardenberg te komen

Een nieuwe look alleen is niet de enige reden om naar Hardenberg te komen. Wat te denken van de Q-ton CO2 warmtepomp van Mitsubishi Heavy Industries die wij hier zullen laten zien? Met deze warmtepomp kan er 90 °C tapwater in grote hoeveelheden gemaakt worden zonder gebruik van elektrische verwarming. Dit kan zelfs bij een buitentemperatuur van -25 °C!

Of de verschillende modellen van de nieuwe Innova lijn, de vernieuwde Hydrolution, het FDT flexpaneel en de R32 wandmodellen in verschillende kleuren die wij aan ons assortiment hebben toegevoegd?

Demonstraties

Dagelijks geven wij demonstraties van de Conex Bänninger perstang. Een ideale gelegenheid om zelf deze perstang uit te testen! Dit eenvoudige en innovatieve perssysteem is door iedereen makkelijk te gebruiken.Verberg boodschap