Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Installatie Vakbeurs Hardenberg 2017

Traditioneel zal Coolmark te vinden zijn op dé beurs voor installatietechniek van Noord – Oost Nederland. Al bijna 20 jaar ontmoeten installatieprofessionals elkaar op de Installatie Vakbeurs te Hardenberg. Het investeringsklimaat is goed en de focus op verduurzaming lijkt groter dan ooit.

Het toepassingsgebied van de warmtepomp wordt steeds groter en biedt daarmee extra kansen voor de installatiebranche. Energiebesparing, CO2 reductie maar ook zeker return on investment worden steeds belangrijker in de besluitvorming van opdrachtgevers. Coolmark heeft daarom de focus van de beurs voor een belangrijk deel gelegd op de meest innoverende CO2 warmtepomp die momenteel te verkrijgen is; de Q-ton. Een uniek concept die hét antwoordt biedt waar veel opdrachtgevers al zo lang naar op zoek zijn; hoog-rendement warmtapwaterbereiding zonder elektrische na-verwarming. Coolmark ziet het als taak haar klanten optimaal te ondersteunen met innoverende producten en passende diensten. Op de geheel vernieuwde Coolmark stand zijn Ralph Koster, Arthur Kloosterman en Tim Buursink aanwezig om u daarover te informeren.

De komende editie staan wij op standnummer 434 in hal 4 waar wij u graag ontvangen!

Vergeet niet om uw gratis kaarten te bestellen via de site van Evenementenhal Hardenberg. Klik op deze link en u kunt zich registreren (zonder code) voor een gratis toegangskaart voor de beurs. Vul uw gegevens in en na inschrijving ontvangt u digitaal uw gratis entreebewijs via de Evenementenhal.

Namens het beursteam heel graag tot ziens in Hardenberg!


Verberg boodschap