Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Koelen, verwarmen en ventileren

De nieuwe actieve koelconvectoren WAAB van Madel zijn lucht-water inductie-units. De inductie-units koelen, verwarmen en ventileren de ruimte. Het resultaat: een optimaal niveau van comfort met een minimaal energieverbruik.

Bij het realiseren van grote gebouwen is comfort, beleving, energieverbruik en exploitatie erg belangrijk. De inductie-unit is een veel gebruikt afgiftesysteem wat goed te combineren is met laagtemperatuur verwarming en hoogtemperatuur koeling. Deze moderne inductie-units bieden veel voordelen zoals een laag geluidsniveau, hoog comfort, lage inbouwhoogte, geringe onderhoudskosten en een laag energieverbruik.

Inductie-units zijn al lang een begrip in gebouwen, maar Madel heeft deze techniek opnieuw uitgevonden. Hierdoor is koelen, verwarmen en ventileren naar een hoger niveau gebracht met een moderne uitstraling.

De inductie-units zijn een onderdeel van een gemengd systeem, waarbij een luchtbehandelingskast de gewenste verse buitenlucht levert. De energie voor koeling en verwarming wordt pas in de ruimte toegevoegd aan de inductie-unit. Deze energie wordt getransporteerd via het waterleidingnet. Hierdoor kunnen de luchtkanalen beperkt in omvang blijven samen met de lage inbouwhoogte van de unit zelf past dit makkelijk in het systeemplafond. De Madel inductie-units passen zeer goed in onder andere kantoorgebouwen, zorgcentra, luchthavens, laboratoria en hotels.

Wilt u meer informatie over dit moderne en zuinige afgiftesysteem of bent u op zoek naar een totaaloplossing neem dan contact met ons op. Het Coolmark projectenteam staat klaar om u te helpen en te adviseren.

Olof Huiberts Tel: 0181-751 353Verberg boodschap