Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging na de zomervakantie?

Kom jij binnenkort ons team in Barendrecht versterken?

Voor verschillende afdelingen zoeken wij op korte termijn enthousiaste en leergierige teamspelers. Ben je op zoek naar een leuke baan in een dynamische en technische omgeving? Wil je deel uitmaken van een succesvol bedrijf? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder.

Deze mannen zoeken een leuke collega

Commercieel Technisch Medewerker Binnendienst Klimaattechniek

Ben je leergierig en beschik je al over enige relevante commerciële ervaring? Vind je het een uitdaging om klanten te adviseren op het gebied van Klimaattechniek en wil je deze klanten zo veel mogelijk ontzorgen? Dan zoeken wij jou voor onze dynamische afdeling Klimaattechniek

Bekijk hier de volledige vacature omschrijving

Commercieel Technisch Medewerker Binnendienst Koudetechniek

Ben je leergierig en beschik je al over enige commerciële ervaring? Vind je het een uitdaging om klanten te adviseren op het gebied van Koudetechniek en wil je deze klanten zo veel mogelijk ontzorgen? Dan zoeken wij jou voor onze dynamische afdeling Koudetechniek.

Bekijk hier de volledige vacature omschrijving

Sales Engineer Klimaattechniek Regio Zuid-Oost Nederland

Voor onze buitendienst zoeken wij een ervaren en gedreven collega die op enthousiaste wijze onze relaties in Zuid Oost Nederland gaat ondersteunen met onze Klimaattechnische oplossingen. Ben je ondernemend en resultaatgericht dan komen wij graag zsm met je in contact.

Bekijk hier de volledige vacature omschrijving

Hoe solliciteer je?

Door een uitgebreide motivatiebrief en je C.V. te sturen naar Mw. Kelly de Baat per e-mail k.debaat@coolmark.nl.Verberg boodschap