Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Armaflex instructievideo's op Youtube

Hoe gemakkelijk Armaflex te verwerken is, wordt nu indrukwekkend gedemonstreerd in de nieuwe videoclips van Armacell. Ze geven basisinstructies voor de professionele aanbrenging van het flexibele isolatiemateriaal en beschrijven in goed begrijpelijke instructies stap voor stap de installatie bij de meest uiteenlopende toepassingen.

Video's zijn een praktische mogelijkheid om montage-instructies begrijpelijk in beeld te brenggen en het internet maakt de verspreiding en het snel oproepen van de betreffende inhoud mogelijk. In de korte videoclips van Armacell worden de fundamentele methoden voor de verwerking van Armaflex gepresenteerd. De video's volgen de structuur van de Armaflex montagehandleidingen en kunnen als ondersteuning of gewoon op zichzelf staand worden gebruikt. Ze zijn bewust zonder toelichtende teksten vervaardigd en dus zonder enige taalgrens overal bruikbaar.

Al sinds begin 2011 benut Armacell het internationale videoportaal YouTube en heeft zelfs een speciaal videokanaal geïnstalleerd. De nieuwe video's over de verwerking en andere clips van Armacell vinden belangstellenden op het Armacell kanaal van het internetplattform YouTube (www.armacell.com/videos). Ze zijn eveneens geschikt voor mobiele apparatuur als tablets en smartphones, zodat tijdens de verwerking op de bouwplaats eventuele onduidelijkheden meteen opgelost kunnen worden.Verberg boodschap