Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Beleef het Coolmark Experience Center

Het aspect training bij het selecteren, installeren en onderhouden van hoogstaande apparatuur wordt steeds belangrijker. Om deze reden geeft Coolmark, als officieel importeur van Mitsubishi Heavy Industries, al jaren technische trainingen aan installateurs. Aangezien de producten steeds geavanceerder worden vinden wij het ook belangrijk om niet alleen theoretisch, maar ook praktisch aan de slag te gaan. Tijdens onze huidige training hadden we al een aantal praktische elementen. Echter misten we een ruimte waar wij de apparatuur volledig konden benutten voor praktische, maar ook voor demonstratiedoeleinden.

Onze praktische trainingsruimte, het Coolmark Experience Center, kent een opbouw volgens onze hoofdgroepen RAC, PAC en KXR6. We beginnen met onze toprange, de KXR6. Het 3-pijpssysteem waarbij we afzonderlijk kunnen koelen en verwarmen. Met name toegepast in de utiliteit, hotels, gezondheidscentra en winkelketens. Dde PAC range: uitermate geschikt voor de retail en tenslotte de RAC serie voor woonhuizen en de kleine utiliteitsbouw. Uiteraard inclusief alle mogelijke besturingen en koppelingen.

27 September jl. was de officiële opening van het Coolmark Experience Center, welke gebruikt zal gaan worden tijdens onze trainingen. Naast praktische trainingen bent u ook van harte welkom om zelf of samen met uw eindgebruiker aan den lijve te ondervinden hoe onze apparatuur en bijbehorende besturing functioneert. Uiteindelijk kunnen we veel schrijven en vertellen, maar moet u het toch zelf ervaren.Verberg boodschap