Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Coolmark wordt de Nederlandse distributeur van Carrier DX Airconditioning

G & L Beijer herintroduceert exclusief Carrier DX Airconditioning in Europa

Carrier International Corporation (USA) en Beijer Ref AB in Zweden hebben een distributieovereenkomst ondertekend, waarbij Beijer Ref AB het exclusieve recht heeft om Carrier-merk directe expansie ("DX") residentiële en lichte commerciële verwarming, ventilatie en airconditioning ("HVAC ") producten, en alle service-onderdelen voor deze producten in de Europese Unie te distribueren, met uitzondering van landen waar Carrier al een distributeur heeft voor deze producten.

Ondanks de groei van Carrier DX Airconditioning wereldwijd, was er in het grootste deel van Europa geen distributie netwerk voor particuliere en lichte commerciële HVAC-producten. Na bijna een decennium, zullen Carrier-merk DX producten weer via de omvangrijke Beijer Ref AB verkoopnetwerken in Europa worden verkocht.

Beijer Ref AB zal de lokale verkoop en distributie, stap voor stap volgen met behulp van een lokale en een centrale voorraadaanpak.

Met de herlancering, zal G & L Beijer Ref haar positie als de leidende Koel- & Airconditioning groothandelaar/distributeur in Europa verder versterken en haar activiteiten op de Europese markt vergroten.

Coolmark BV zal de Nederlandse distributeur zijn.Verberg boodschap