Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Congres: Vers koelen in beweging

Datum: 16 juni 2016, plaats: Wageningen Universiteit

Toonaangevende sprekers geven hun visie over onder andere het koelen van versproducten in de toekomst, gebruik van big data en klantbehoefte. Vanuit een technische perspectief wordt inzicht gegeven in innovatieve manieren van koelen, opslag en distributie van versproducten. Door alle ontwikkelingen in de vraag naar versproducten, de rol van duurzaamheid én nieuwe foodconcepten wordt de rol van koeling alleen maar groter. Nieuwe technologische ontwikkelingen zorgen daarnaast voor veranderingen en nieuwe mogelijkheden in het koelingsproces.

Komt u ook naar dit congres? De 4 belangrijkste redenen:

  • U krijgt inzicht in relevante ontwikkelingen rondom vers & koelen
  • U wordt geïnspireerd door experts uit het vak
  • Neem een kijkje in de keuken van anderen: praktijkcases & rondleiding Wageningen UR Lab
  • U krijgt volop gelegenheid om te netwerken

Het congres is opgezet voor professionals die met het koelen van vers voedsel te maken hebben:

  • Installateurs
  • Voedselproducenten met eigen bewaring
  • Koel- en vriesvervoerders
  • Bouwbedrijven en projectontwikkelaars
  • Koel- en veilinghuizen
  • Kwaliteitsmanagers
  • Adviseurs

Kijk voor het volledige programma van dit congres op www.verskoeleninbeweging.nl en schrijf u in. U kunt met korting naar dit congres indien u abonnee bent van het magazine RCC K&L of Distrifood, lid bent van KNVvK, STEK, Verac of Nekovri. U ontvangt € 100,00 korting, u betaalt geen € 249,00 maar slechts € 149,00 voor deze dag.



Verberg boodschap