Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Coolmark op Building Holland 2016

Building Holland 2016 is van 22 t/m 24 maart. Wij hebben ons als partner aan dit event verbonden samen met circa 150 andere vooraanstaande bedrijven en nodigen u graag uit als onze gast (standnummer 09.062).

De afgelopen twee jaar is het event Building Holland door Duurzaam Gebouwd en RAI Amsterdam getransformeerd tot hét integrale kennis- en netwerkevent voor de bouw- en vastgoedsector.Tijdens de vorige editie stonden de aspecten ‘horen’ en ‘ontmoeten’ centraal, in 2016 wordt daaraan met de Building Holland Xperience Tour ‘zien en beleven’ van innovaties en concepten toegevoegd. Deze tour bestaat uit een Innovatie Boulevard, gevormd door sokkels aansluitend bij de stands en zes Concept Area’s met diverse thema’s die verdeeld door de hallen staan gepositioneerd. Tijdens de vernieuwde Building Holland Xperience komen vraag en aanbod letterlijk onder één dak samen met innovaties, technologie, kennis, ontmoetingen en toekomstbestendige oplossingen.

Tijdens deze dagen vertellen wij u graag alles over onze duurzame klimaatsystemen. Ook zal de heer Huibert Baak 2 lezingen geven met als onderwerp: “Utiliteitsbouw: Nul op de meter, A-Label, Breeam en all electric… wat is nu duurzaam?” op:

  • dinsdag 22 maart om 15.10 uur op het Nexus podium (hal 10)
  • donderdag 24 maart om 12.05 uur op het Creatio podium (hal 9)

Graag tot ziens tijdens Building Holland 2016!Klik hier om u te registreren als bezoeker van deze beurs.Verberg boodschap