Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Danfoss reserveonderdelen

Het spare parts programma van Danfoss is vernieuwd. Het vinden van de juiste set reserveonderdelen voor een onderhoudsklus is door Danfoss nu nog eenvoudiger gemaakt door het samenstellen van speciale sets.

In veel gevallen is het lastig om voor een specifieke onderhoudsklus de juiste reserveonderdelen bij elkaar te zoeken. Voor ieder type product moet men bepalen welk onderdeel wel moet worden besteld, en welke onderdelen men niet nodig verwacht te hebben. Een foutje is dan snel gemaakt met tot gevolg dat er op het werk vaak te weinig of juist te veel onderdelen beschikbaar zijn.

Om hierin te ondersteunen heeft Danfoss dit werk nu sterk vereenvoudigd door het samenstellen van onderdelensets die geschikt zijn voor een specifieke klus. Er zijn drie verschillende sets beschikbaar.

Door de populariteit van onder andere R410A en R744 is een belangrijke eigenschap van hedendaagse lijncomponenten de geschiktheid voor toepassing bij hogere drukken. SGP kijkglazen zijn standaard geschikt voor toepassing tot 52 bar systeemdruk en hierdoor zeer geschikt voor het gebruik met R410A en subkritisch CO2.

Inspectieset: bevat alle pakkingen, O-ringen en aluminium ringen behorend bij een bepaalde afsluiter.

Reparatieset: bevat de complete inspectieset en een specifieke selectie onderdelen.

Revisieset: bevat alle componenten voor een complete revisie.

Hierdoor wordt de voorbereiding nog eenvoudiger en kunt u in één oogopslag bepalen welke set voor u noodzakelijk is.

 
Arnout FiléTel: 0180 - 751 352Verberg boodschap