Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Coolmark start project elektronisch factureren

Wist u dat in 2012 het bedrijfsleven voor het eerst meer elektronische facturen verstuurt dan papieren facturen? Zelfs bij een voorzichtige schatting worden dit jaar al 600 miljoen digitale facturen verzonden.

Coolmark heeft zich ten doel gesteld om in 2012 facturen digitaal naar haar klanten te gaan versturen omdat we ervan overtuigd zijn dat het waarde toevoegt voor onze klanten. In een tijd van recessie en stijgende grondstofprijzen is kostenbeheersing enorm belangrijk. Elektronische facturatie draagt bij aan optimalisatie van interne processen en efficiënter werken waardoor we competitief in de markt kunnen blijven. En op deze manier dragen we ook een steentje bij aan een beter milieu.

We hebben gekozen voor samenwerking met één van de grootste aanbieders van elektronisch factureren in de markt. Hiermee zorgen we dat de oplossing betrouwbaar en robuust is, voldoet aan alle wettelijke eisen en bovenal dat uw gegevens veilig overgedragen worden.

Het projectteam bestaat uit 7 leden van diverse afdelingen van Coolmark. Deze zomer zullen we u gedetailleerde informatie over dit project gaan versturen.Verberg boodschap