Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Bezoek de Coolmark stand op Klimaatvak Gorinchem 2015

Staat de Klimaatvak Gorinchem op 27, 28 en 29 januari in uw agenda genoteerd? Gelijktijdig vindt de Installatie Vakbeurs plaats. Op die dagen staat de Evenementenhal Gorinchem in het teken van de klimaatbranche. Voor u als bezoeker betekent dit een platform waar alle onderdelen van installerend Nederland tot uiting komen. De medewerkers van Coolmark verstrekken u hier graag handige tips, frisse ideeën en nieuwe inspiratie voor komend jaar op het gebied van koel- en klimaattechniek.

Waar vindt u ons

Coolmark kunt u vinden op standnummer 150 waar wij u graag ontvangen!

Wat kunt u bij ons verwachten?

Op het gebied van de koudetechniek hebben wij een Nederlandse primeur. Wij demonstreren graag de Danfoss frequentiegeregelde Optyma Plus condensingunit, voorzien van de laatste inverter scroll technology.

Onze medewerkers van de afdeling Klimaattechniek tonen u graag de Q-ton tapwater warmtepomp. Zij kunnen u alles vertellen over de werking en voordelen van deze CO2-warmtepomp.

Tijdens de beurs bieden wij u de mogelijkheid een Mitsubishi Heavy Industries wandunit type SRK-25-ZMP-S te winnen. U hoeft hier alleen een aantal voor te raden, op onze stand laten wij u graag zien wat!

Gratis entreebewijs

Vergeet u niet om u vooraf te registreren (code 7150184601)? Na inschrijving ontvangt u digitaal uw gratis entreebewijs via Evenementenhal Gorinchem.

Heel graag tot ziens in Gorinchem!Verberg boodschap