Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Ontvang uw factuur nu ook in XML formaat

We zijn weer een stapje verder op het gebied van e-invoicing. Vanaf 1 januari 2017 zijn wij namelijk in staat om u naast onze PDF- ook een XML factuur aan te bieden met de standaard INSBOU003. Uit onderzoek is gebleken dat dit de meest gebruikte standaard binnen onze branche en vooral voor Syntess gebruikers makkelijk toepasbaar is.

Deze XML factuur betekent voor u meer efficiency en een kostenbesparing. PDF facturen worden vaak ter controle nog uitgeprint en met de komst van onze XML factuur is dit niet meer nodig. Minder printen betekent een bijdrage aan een beter milieu wat Coolmark vanuit MVO oogpunt ook belangrijk vindt.

Wij zullen naast onze XML- ook nog onze PDF factuur meesturen naar het voor ons op dit moment bekende e-mailadres zodat u altijd over een factuur beschikt die aan de factuureisen voldoet. Wilt u naast onze PDF- ook onze XML factuur ontvangen, dan willen wij u vriendelijk verzoeken ons uw GLN nummer te doen toekomen. Zonder dit GLN nummer kunnen wij u geen XML factuur aanbieden en wij willen u daarom vriendelijk verzoeken ons dit nummer op korte termijn te doen toekomen via r.vanwageningen@coolmark.nl.Verberg boodschap