Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Retail Event 25 en 26 mei 2016

Op 25 en 26 mei is Coolmark aanwezig op het Retail Event Nederland in de Expo in Houten. Retail Event Nederland is dé vakbeurs waarop retailers zich laten inspireren en informeren over de nieuwste toepassingen en actuele trends binnen de retailsector.

Voor winkelpersoneel ontwikkelden we de Retailcontroller; een slim regelsysteem waarmee u met één handeling al uw klimaatsystemen kunt bedienen. Zo houdt u eenvoudig de controle over het klimaat en het energieverbruik van uw winkel.

Tevens zullen wij de allernieuwste Thermoscreens HX2 luchtgordijn promoten. Het HX2 luchtgordijn is voorzien van de Ecopower Airflow techniek. Deze techniek betreft een geheel vernieuwd uitblaasprincipe, waarbij de luchtstraal homogeen over de uitblaasopening wordt verdeeld met een dekkingsgraad van bijna 100%.

Aan veel van onze retailinstallateurs leveren we producten voor een aangenaam binnenklimaat, zodat het winkelend publiek een “warm” welkom ervaart. Bent u een retailinstallateur? Breng dan zeker een bezoek aan deze beurs. Registreer u hier voor een gratis toegangskaart.

Coolmark vindt u op standnummer 2.12!Verberg boodschap