Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Terugblik CO2 Event

Donderdag 9 april was het zover. Na veel voorbereidingen was de start van het eerste Coolmark CO2 event een feit. In het ‘Bomencentrum Nederland’ te Baarn werd door diverse toonaangevende leveranciers kennis uitgewisseld over het toepassen van CO2 als koudemiddel in koelinstallaties.

Na een introductie door Coolmark werd de vloer ingenomen door sprekers van diverse leveranciers. De presentaties van Danfoss, Bitzer, Alfa Laval en Roller hadden tot doel meer inzicht te verschaffen in de in’s en out’s van de toepassing van CO2 als koudemiddel en een scala aan onderwerpen passeerden hierbij de revue.

Ook het heerlijke weer liet ons niet in de steek en heeft ervoor gezorgd dat ook de terrassen tussen de presentaties door en tijdens het diner goed waren gevuld. Als extra was er na afloop de gelegenheid een bezoekje te brengen aan de privé collectie markante Volvo’s van de locatie-eigenaar Hans Blokzijl. Met zijn uitgebreide uitleg van zijn auto’s met diverse anekdotes van voormalige eigenaars gaf hij het geheel een extra vrolijke noot mee.

Door de vele positieve reacties denken wij met het event in een behoefte te hebben voorzien en bedanken iedereen voor zijn aanwezigheid en inzet. Al met al een zeer geslaagde dag!

Via de onderstaande links kunt u de presentaties die gehouden zijn op het CO2 event downloaden.Verberg boodschap