Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Armaflex Protect: flexibele isolatie en brandbeveiliging in één

Gemakkelijk te verwerken brandbeveiligingsoplossing voor een breed toepassingsgebied

Met Armaflex Protect biedt Arma¬cell nu een zeer flexibele slang aan waarmee leidingdoorvoeren hermetisch afgesloten kunnen worden. Armaflex Protect is voor vrijwel alle leidingsoorten, die in technische installaties in gebouwen gebruikt worden, geschikt. Tevens garandeert het product een effectieve thermische isolatie, betrouwbare bescherming tegen condensvorming en geluidsisolatie.

Zo eenvoudig was brandbeveiliging van technische installaties in gebouwen nog nooit! Met de nieuwe brandwerende oplossing kunnen verwarmings-, sanitaire- en koelleidingen van diverse materialen onbrandbaar, zonder andere beschermende maatregelen, door massieve wanden, plafonds en lichte wanden gevoerd worden. In geval van brand wordt door schuimvorming een brandwerende barrière gevormd met een brandweerstand tussen de 60 en 90 minuten. In het aanbestedingsbestek en bij inbouw van het product hoeft men geen rekening te houden met minimum afstanden.

Armaflex Protect is net zo eenvoudig te verwerken als alle andere Armaflex slangen. De zeer flexibele, vezelvrije slang wordt eenvoudig over de leiding geschoven of bij installatie achteraf opengesneden, verlijmd en de naad vervolgens met Armaflex tape afgedekt. De overgebleven ruimte tussen doorvoering en de aangebrachte Armaflex Protect isolatie wordt gesloten met het in de bouw gebruikelijke minerale mortel, bij F-90 lichte wanden met stopwol en vulmortel.

Kijkt u voor een makkelijke verwerking trouwens ook eens op www.armacell.com/videos. Video's zijn een praktische mogelijkheid om montage-instructies begrijpelijk in beeld te bren¬gen en het internet maakt de verspreiding mogelijk. In de korte videoclips van Armacell worden handige tips en trucjes voor de ver¬wer¬king van Armaflex gepresenteerd.

Voor meer informatie over Armaflex Protect of een prijsaanvraag kunt u contact opnemen met onze afdeling Verkoop Koudetechniek, tel. 0180 - 751340.

Eline WelbersTel: 0180 - 751 346Verberg boodschap