Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Bitzer CO2 compressoren 100 bar stilstandsdruk

Bitzer introduceert een geheel nieuwe reeks subkritische CO2 compressoren, welke geschikt zijn voor een maximale stilstandsdruk (aan zowel de hoge- als de lagedruk zijde) van 100 bar.

Deze compressoren zijn met name geschikt voor toepassingen in systemen werkend met een watergekoelde condensor en een maximale condensatietemperatuur van 25 ºC of booster en cascade systemen welke uitgevoerd worden zonder noodkoeling en welke zonder probleem kunnen werken onder hogere condensatiedrukken en lange stilstandtijden. De capaciteitsrange varieert van ca. 3 tot 17 kW bij een verdampingstemperatuur van -30 ºC en een condensatietemperatuur van +5 ºC en er zijn per model/slagvolume twee motortypen beschikbaar afhankelijk van de condities.

Eigenschappen:

  • Acht nieuwe modellen met een slagvolume van 1,73 tot 9,22 m3/h (bij 50Hz).
  • Drukbestendige behuizing voor een maximale stilstandsdruk van 100 bar aan zowel de hoge als de lage drukzijde.
  • Twee motortypen per model, geoptimaliseerd voor subkritische CO2 laag temperatuur toepassingen of voor hogere condensatietemperaturen (watergekoeld Tc < 25 ºC).
  • Zeer energiezuinig met nieuw ontworpen geoptimaliseerde kleppenplaat en cilinderkoppen.
  • Slijtvaste aandrijving met speciaal ontworpen Multi gelaagde lagers.
  • Geoptimaliseerd voor toepassing met frequentieregeling t.b.v. een nauwkeurige capaciteitsregeling en vergroting van de capaciteit.

Op dit moment zijn de veldtesten naar tevredenheid afgerond met deze nieuwe modellen Bitzer subkritische CO2 compressoren en zijn deze beschikbaar voor verkoop.

Mocht u vragen hebben over deze nieuwe reeks subkritische CO2 compressoren of Bitzer compressoren voor andere toepassingen dan kunt u contact opnemen met onze technische afdeling.

 
Gert van VugtTel: 0180 - 751 352Verberg boodschap