Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Coolmark aanwezig op Building Holland 2016

Building Holland is hét drie-daagse integrale event voor de bouw- en vastgoed sector afgelopen maart. Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam. 10.000 Bezoekers en 150 standhouders komen samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien en beleven van innovatieve producten en concepten.

Coolmark presenteerde hier drie unieke duurzame oplossingen met een natuurlijk koudemiddel te weten:

  • De Q-ton, een warmtapwater warmtepomp op basis van CO2, tot 46% energie- en kostenbesparing.
  • TripleAqua, een klimaatsysteem bestaande uit koeling, verwarming en opslag in één, voor utiliteit, hotels en zorginstellingen.
  • Propaan Chiller, een 100% F-gassen vrij koelmachine voor industrie en utiliteit.

Het resultaat is een inspirerend event waar Coolmark een eigen stand had en 2 lezingen heeft verzorgd waar visie, trends en innovaties werden gedeeld. Ook de contacten met de gehele bouwketen waren zeer waardevol: architecten, adviseurs, woningcorporaties, ontwikkelaars, overheid, beleggers, installateurs, ingenieurs, aannemers en toeleveranciers.

Tijdens Building Holland werd nog maar eens benadrukt dat gebouweigenaren, projectontwikkelaars en investeerders een duidelijke duurzaamheidsambitie nastreven. En dat oplossingen van Coolmark hier een serieuze rol in kunnen vervullen.

Een mooi voorbeeld is ECOstyle, winner van de Breeam Award 2016 “meest duurzame gebouwen ter wereld” in de categorie ‘Industrie’. In het juryrapport werden vooral de ligging in het duurzame werklandschap Ecomunitypark in Oosterwolde en de levering van energie en warmte benadrukt. Met zes warmtepompen en zuiveringsinstallaties voor regenwater levert het gebouw een waardevolle bijdrage aan de omgeving. Met het winnen van deze award laat ECOstyle het eveneens in deze categorie genomineerde distributiecentrum van Tesla (NewLogic II) achter zich. Coolmark is natuurlijk zeer trots om hier een bijdrage aan te hebben geleverd met oplossingen van Mitsubishi Heavy Industries en TripleAqua.

Huibert BaakTel: 06 - 51133178Verberg boodschap