Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Coolmark, kennis van e-invoicing

Wij hebben u ruim een jaar geleden onder bovengenoemd onderwerp al bericht over onze PDF factuur die wij u vanaf dat moment per e-mail aan konden bieden.

Inmiddels zijn we weer een stapje verder op het gebied van e-invoicing. Vanaf 1 januari 2017 zijn wij namelijk in staat om u naast onze PDF- ook een XML factuur aan te kunnen bieden met de standaard INSBOU003. Uit onderzoek is gebleken dat dit de meest gebruikte standaard binnen onze branche en vooral voor Syntess gebruikers makkelijk toepasbaar is.

Deze XML factuur betekent voor u meer efficiency en een kostenbesparing. PDF facturen worden vaak ter controle nog uitgeprint en met de komst van onze XML factuur is dit niet meer nodig. Minder printen betekent een bijdrage aan een beter milieu wat Coolmark vanuit MVO oogpunt ook belangrijk vindt.

Wij zullen naast onze XML- ook nog onze PDF factuur meesturen naar het voor ons op dit moment bekende e-mailadres zodat u altijd over een factuur beschikt die aan de factuureisen voldoet. Wilt u naast onze PDF- ook onze XML factuur ontvangen, dan willen wij u vriendelijk verzoeken ons uw GLN nummer te doen toekomen via een e-mail aan r.vanwageningen@coolmark.nl. Zonder dit GLN nummer kunnen wij u geen XML factuur aanbieden.

Remco van WageningenTel: 0180 - 751 328Verberg boodschap