Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Coolmark op het Retail Event Nederland

Op 26 en 27 maart zal het Retail Event gehouden worden in Expo Houten. Retail Event Nederland is dé vakbeurs waarop retailers zich laten inspireren en informeren over nieuwe toepassingen en actuele trends binnen de sector. Ook Coolmark zal hier aanwezig zijn. U kunt ons vinden op standnummer 2.29.

Een goed binnenklimaat in de retail lijkt vanzelfsprekend, maar is dit zeker niet. Diverse fabrikanten bieden energiezuinige producten, maar deze energiezuinigheid wordt snel teniet gedaan door het verkeerd gebruik van een CV- en airconditioningsysteem of onnodig gebruik van installaties.

Onze kracht, als officieel importeur, ligt niet alleen in het leveren van kwalitatieve Mitsubishi Heavy Industries (klimaat)apparatuur, maar ook in het koppelen van de technische installaties in vestigingen. Met deze koppeling kunnen we beheren op afstand en het genereren van automatische melding van storingen en/of onderhoud. Wij bieden daarmee niet alleen subsidiabele klimaatsystemen, maar voorkomen tevens dat uw energierekening onnodig hoog uitvalt doordat de installaties niet tegen elkaar inwerken en verlengen daarmee dan ook de levensduur van de installatie.

Door middel van energiezuinige installaties regelen wij voor elke situatie de juiste temperatuur en een gezond klimaat. Ons complete pakket biedt altijd een passende oplossing.

Herkent u de klachten van uw eindgebruikers over het binnenklimaat of energierekening? Kom dan zeker langs zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Via de website www.retaileventnederland.nl kunt u zich registreren voor een gratis toegangskaart of ga naar de rechtstreekse inloglink

 
Arie van BallegooijenTel: 0180 - 751 377Verberg boodschap