Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Coolmark weer op de VSK!

Na afwezigheid in 2014, heeft Coolmark besloten dit keer weer deel te nemen aan de VSK 2016, met name om onze nieuwe energiezuinige producten op het gebied van Klimaatbeheersing te promoten. Coolmark kunt u vinden op standnummer F056 - Hal 10, waar wij u graag ontvangen!

Q-ton tapwater warmtepomp

De Q-ton is de eerste hoog temperatuur warmtepomp in Europa met een warmwaterbereik tot 90 ºC graden. Door een gepatenteerde compressortechniek van de Q-ton behaalt deze een COP van 4,3 bij een buitentemperatuur van 7 ºC en tapwater van 60 ºC. Om dit te bereiken werkt de Q-ton het natuurlijk koudemiddel CO2 (R744).

Inmiddels werkt de Q-ton succesvol in Nederland.

TripleAqua

Heat, cool and store in one go!

De verwarming en koeling van het binnenklimaat is bij veel gebouwen een grote kostenpost. Juist daar valt dus nog veel te winnen. Met het TripleAqua klimaatsysteem kunt u verschillende ruimtes onafhankelijk verwarmen en koelen naar behoefte. Toch gebruikt het tot wel 50% minder energie. Daarmee behoort het tot de zuinigste systemen ter wereld.

Is uw organisatie of project klaar voor Q-ton of TripleAqua? Wilt u een bestaande installatie vervangen of renoveren, bijvoorbeeld in verband met uw duurzaamheidsdoelstellingen? Werkt u aan een geheel nieuw utiliteitsproject? Of bent u nog in een oriëntatiefase? In alle gevallen helpen wij u graag met informatie over of ontwerp van een A+++ conforme energie-installatie. Voor optimaal comfort tegen uiterst lage kosten én met zeer geringe milieubelasting.

Reflok®

Na de enorme belangstelling in Hardenberg zullen wij ook tijdens de VSK montagedemonstraties van het unieke Reflok® aluminium pijpsysteem geven. Deze zullen gegeven worden door de heer Howard Noble van Reflok®.

Meer over Reflok® in het artikel “Reflok® in de praktijk” in deze Coolmark Info.

Gratis entreebewijs?

Toegang tot VSK 2016 is gratis na registratie. Klik hier om u te registreren. Het invullen van de registratiemodule neemt enkele minuten in beslag. U ontvangt per e-mail een bevestiging. Met de barcode op deze bevestiging kunt u uw persoonlijke toegangsbadge op de beurs afhalen. Deze barcode is eveneens prima te scannen vanaf uw smartphone of tablet.

Namens het beursteam heel graag tot ziens in Utrecht!

 
Conny van der KliftTel: 0180 - 751 322Verberg boodschap