Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Danfoss ICF voor grotere diameters

Zoals u weet houden wij u zoveel mogelijk op de hoogte van grote en kleine productontwikkelingen op het gebied van de klimaat- en koudetechniek. U zult er in deze Coolmark info wederom diverse tegenkomen. Soms zijn dit ontwikkelingen die veel aandacht trekken omdat ze verwachtingen invullen en soms zijn dit ontwikkelingen die pas na grondige bestudering zijn waarde prijsgeeft.

Een productlijn die steeds verder doorgroeit en langzaamaan een steeds grotere schare fans krijgt is de Danfoss ICF. Reeds meerdere jaren in productie en ieder jaar zijn er steeds meer installatiebureaus die de voordelen van een ICF leren waarderen. Hierbij roemt men onder andere de compactheid, de flexibiliteit, de eenvoudige montage, modulaire opbouw en montagetijdsbesparing.

Na de eerdere introductie van de compacte ICF15 is het nu de beurt aan de grotere diameters voor uitbreiding. Met de introductie van de ICF50 en de ICF65 heeft Danfoss wederom compacte regelstanden gemaakt, maar nu van grotere diameter. Ook deze loten aan de tak van de ICF familie zijn gebaseerd op de bekende modulaire opbouw waardoor het gebruik van modules uit de ICV (bijvoorbeeld ICS en ICM) en SVL (bijvoorbeeld SVA FIA) families mogelijk is. Ook de deze ICF is natuurlijk standaard voorzien van diverse montageplaatsen voor serviceafsluiters.

Mocht u meer willen weten over dit revolutionaire product neemt u dan contact op met onze technische afdeling.

Arnout FiléTel: 0180 - 751 352Verberg boodschap