Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Duurzame samenwerking

Coolmark gaat voor een duurzame samenwerking. Niet alleen met onze klanten en leveranciers, maar ook met onze medewerkers. Langetermijnrelaties zijn daarbij ons streven en dus maken wij bewuste keuzes als het gaat om onze people. Een belangrijke keuze is het investeren in onze mensen. Als goed werkgever kijken wij naar het potentieel van onze medewerkers en stimuleren wij hen om zichzelf te blijven ontwikkelen door middel van opleidingen en andere manieren om kennis tot zich te nemen. Echter, wij vragen ook dat zij in hun vak blijven investeren.

Dit standpunt proberen wij sinds enige tijd niet alleen intern na te streven, maar vanuit maatschappelijk verantwoord oogpunt trachten wij deze lijn ook verder door te trekken. De afgelopen jaren hebben er bijvoorbeeld diverse stages plaatsgevonden door studenten van verschillende opleidingen.

Op het logistieke vlak binnen Coolmark bieden wij al meerdere jaren leerwerkplaatsen aan. Deze plaatsen worden vervuld door studenten die tijdens hun opleiding direct de nodige werkervaring opdoen binnen onze organisatie. Ook op deze manier leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van mensen.

Voor in de toekomst hebben wij nog een aantal punten op onze agenda voor het people-component van duurzaamheid en MVO. Want ook Coolmark als werkgever wil blijven ontwikkelen.

Kelly de BaatVerberg boodschap