Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Euro Air Luchtverdeelsystemen

Coolmark B.V. levert sinds 1993 luchtverdeelslangen (Airsocks) van de Deense fabrikant Euro Air. Elk door ons geleverd systeem (klein of groot) wordt op professionele wijze ontworpen en indien gewenst gemonteerd. Wij geven gehoor aan uw wensen en bieden daarom oplossingen die voldoen aan de door u gestelde eisen. Onze oplossingen zijn ongecompliceerd, bedacht met gezond verstand en functioneel.

Het Coolmark programma bestaat uit de volgende luchtverdeelsystemen:

Verdringingssysteem

Via een doorlaatbaar materiaal (polyester of Trevira CS) wordt gekoelde lucht of ventilatielucht tochtvrij de ruimte ingebracht.

DFC Systeem

In het DFC systeem zijn het verdringingsprincipe en de luchtverdeling met inductie verenigd. Het DFC - Comfort systeem is uitermate geschikt voor het verdelen van gekoelde, verwarmde of ventilatielucht in ruimtes waar men hoge eisen stelt aan comfort. Door middel van Double Directional Flow Control wordt de ingeblazen lucht gelijkmatig in de ruimte verdeeld. DFC – Comfort is zeer goed toepasbaar in o.a. kantoren, scholen, kantines, theaters en bioscopen.

Het DFC - Induction systeem is uitermate geschikt voor het verdelen van gekoelde, verwarmde of ventilatielucht in ruimtes waar men gemiddelde eisen stelt aan het comfort. Door middel van Single Directional Flow Control wordt de ingeblazen lucht gelijkmatig in de ruimte verdeeld. DFC - Induction is zeer goed toepasbaar in onder andere fitnesscentra, showrooms, musea, supermarkten, beursgebouwen en in industriële werkruimtes.

Het DFC - Long Throw systeem is uitermate geschikt voor het verdelen van gekoelde, verwarmde of ventilatielucht in ruimtes waar men gemiddelde of geen eisen stelt ten aanzien van het comfort. Door middel van Single Directional Flow Control wordt de ingeblazen lucht gelijkmatig in de ruimte verdeeld. DFC - Long Throw is zeer goed toepasbaar in onder andere sporthallen, magazijnruimtes, hypermarkten en distributiecentra.

Membraansysteem

Het gepatenteerde Membraansysteem is speciaal ontwikkeld voor situaties waar de functies verwarmen en koelen elkaar afwisselen. Afhankelijk van de functie verandert het membraan van positie en wordt de verwarmde of gekoelde lucht op de juiste wijze de ruimte ingebracht. In de koelsituatie gebeurt dit door middel van het verdringingsprincipe en in de verwarmingssituatie gebeurt dit met "Slots". Beide principes geven een optimale en tochtvrije luchtverdeling.

Injectsysteem

Via één of meerdere rijen gaten in de Airsock wordt ventilatielucht of verwarmde lucht de ruimte ingebracht. De lucht wordt met hoge snelheid in de omgevingslucht geblazen en mengt zich hiermee snel en goed, waardoor er een tochtvrij klimaat heerst in de verblijfzone.

Nozzlesysteem

Het Nozzlesysteem is een luchtslang op basis van het verdringingsprincipe die voorzien is van uitblaasnozzles. Via deze nozzles wordt verwarmde, gekoelde of ventilatie lucht gericht over de ruimte verdeeld. Met het Nozzlesysteem kan een grote worp bereikt worden, waardoor het zeer goed toepasbaar is in hoge ruimtes. Afhankelijk van de dT en de ruimte-eigenschappen worden het aantal nozzles en de positie van de nozzles bepaald. Hierdoor ontstaat een tochtvrij klimaat in de verblijfzone.

De geweven materialen zijn naast de standaardkleuren wit, blauw, en lichtgrijs ook leverbaar in alle andere RAL kleuren en daardoor uitstekend te gebruiken in omgevingen waar naast een tochtvrij klimaat ook vormgeving en kleurstelling van belang zijn. De Inject slangen zijn leverbaar in een beperkt aantal kleuren en de cleanroom materialen in wit.

Ten behoeve van de montage wordt aluminium flexrail en/of wingrail of kabelophanging toegepast.

Coolmark B.V. heeft tot grote tevredenheid van installateurs en gebruikers luchtverdeelsystemen geleverd voor onder andere geconditioneerde werkruimtes, drukkerijen, fitnesscentra, zwembaden, kantoren, clean rooms, bioscopen en horecagelegenheden.

Alle Euro Air producten zijn uitstekend toepasbaar met Mitsubishi Heavy Industries satellietmodellen en Alfa Laval luchtkoelers.

Olof HuibertsTel: 0180 - 751 365Verberg boodschap