Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

HX Energy Saving luchtgordijn

De HX-serie is ontworpen met energie-efficiëntie en het gemak van gebruik in het achterhoofd. Het combineert de efficiëntie van Ecopower bediening en innovatief engineering design in de Ecopower Air Technology om energiebesparingen naar een hoger niveau te tillen.

Het HX Energy Saving luchtgordijn is voorzien van de Ecopower Air techniek. Deze techniek betreft een geheel vernieuwd uitblaasprincipe, waarbij de luchtstraal zeer homogeen over de uitblaasopening wordt verdeeld met een dekkingsgraad van bijna 100%. Door deze techniek is het luchtgordijn zeer effectief en daardoor energiezuinig in gebruik.

Daarnaast bevat de HX nog meer voordelen. Zo is het 3-weg ventiel geïntegreerd in het luchtgordijn en wordt het standaard met filters geleverd. Dit luchtgordijn kan op elke mogelijke installatie worden aangesloten, omdat het leverbaar is met een 4- of 2-rij verwarmingsbatterij voor lage en hoge watertrajecten. Optioneel is een weersafhankelijke regeling beschikbaar, waarbij door middel van een buitentemperatuursensor het luchtgordijn automatisch wordt afgestemd op de omstandigheden rondom de deur.

Het HX luchtgordijn is ook uitgerust met de V9 Ecopower regeling. Deze regeling heeft ten opzichte van zijn voorganger (V8) een aantal grote verbeteringen. Zo kan elk Thermoscreens luchtgordijn met Modbus worden aangestuurd, heeft het een verbeterde duurschakelaar en een verbeterde weersafhankelijke regeling.

Alle voordelen op een rijtje

  • Uitgerust met energiebesparende Ecopower Air techniek.
  • Geïntegreerd 3-weg ventiel (water types).
  • Voor lage en hoge watertrajecten (4- en 2-rij verwarmingsbatterij).
  • Weersafhankelijke regeling (optioneel).
  • Standaard uitgerust met filters.
  • Modbus aansturing mogelijk.
 
Daniël MeimaTel: 0180 - 751 363Verberg boodschap