Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Installatie Vakbeurs Hardenberg 2015

Staat de Installatie Vakbeurs Hardenberg op 8, 9 en 10 september in uw agenda genoteerd? Installatie Vakbeurs Hardenberg is al 17 jaar hèt platform voor ondernemers en relaties uit de gehele installatiebranche.

Onze medewerkers, de heren Tim Buursink en Huibert Baak, verstrekken u tijdens deze beursdagen graag informatie over onze nieuwe en bestaande producten op het gebied van koude- en klimaattechniek.

Waar vindt u ons

Coolmark kunt u vinden op standnummer 401 waar wij u graag ontvangen!

Wat kunt u op onze stand verwachten?

Tijdens deze beursdagen introduceren wij het unieke Reflok® aluminium pijpsysteem, waarover u in deze Coolmark Info meer kunt lezen. Alle dagen zullen er door de heer Howard Noble van Reflok® montagedemonstraties gegeven worden. De vaste demonstratietijden zijn: 15.00 uur, 17.00 uur en 19.00 uur, maar uiteraard kunt u de gehele dag informatie en/of demonstraties krijgen.

Tevens tonen wij u graag de Q-ton tapwater warmtepomp. De heren Buursink en Baak kunnen u alles vertellen over de werking en voordelen van deze CO2-warmtepomp. In juli is er succesvol een project opgeleverd met een Q-ton warmtepompinstallatie.

Tijdens de beurs bieden wij u de mogelijkheid een Mitsubishi Heavy Industries wandunit type SRK-ZMP25 te winnen. U hoeft hier alleen een aantal voor te raden, op onze stand laten wij u graag zien wat!

Gratis entreebewijs

Vergeet u niet om uw gratis kaarten te bestellen via de site van Evenementenhal Hardenberg? Ga naar www.evenementenhal.nl/installatie-hb. Vul uw gegevens in en na inschrijving ontvangt u digitaal uw gratis entreebewijs via de Evenementenhal.

Namens het beursteam heel graag tot ziens in Hardenberg!

Conny van der KliftTel: 0180 - 751 322Verberg boodschap