Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

K65 fittingen (dikwandig)

Door de toenemende populariteit van CO2 als koudemiddel neemt de vraag naar geschikte materialen toe. Het gebruik van dit moderne, milieuvriendelijke koudemiddel CO2 (R744) leidt echter tot hogere operationele drukken, met name in transkritische systemen.

Het nieuwe K65 leidingmateriaal, bestaande uit leidingen en fittingen, is uitermate geschikt voor deze materiaaltoepassing. K65 is een hoge-sterkte koperlegering en biedt een eenvoudige, veilige en zuinige installatie van koelsystemen met drukken tot maximaal 120 bar.

Zowel de leidingen en de fittingen van het K65 systeem zijn TÜV-gecertificeerd, en voldoen daarmee aan de eisen van de Europese druk apparatuur richtlijn 97/23/EG. K65 leidingen en fittingen zijn duidelijk gemarkeerd, zodat ze makkelijk zijn te onderscheiden van het reguliere koperen leidingmateriaal. Meestal is geen flux noodzakelijk voor het solderen van K65 leidingen en fittingen. Zilverbevattende soldeer met een zilvergehalte van min. 2% is zeer succesvol gebleken.

Uw voordelen van het gebruik van K65:

  • Kostenreductie en een betere ‘handling’ als gevolg van gewichtsreductie.
  • Uitstekende warmte-overdrachtskenmerken.
  • Bekende verbindingsmethode (hardsolderen).
  • Geen ander gereedschap nodig.
  • Duidelijke identificatie van de onderdelen.
  • TÜV-gecertificeerd.

Voor artikelnummers en prijzen, zie onze website www.coolmark.nl: koudetechniek > fittingen > hoge druk soldeerfittingen.

Wim van EerselTel: 0180 - 751 345Verberg boodschap