Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Nieuw! De Towerpack Tubolit van Armacell

De Tubolit Split / Duo Split zijn betrouwbare voorgeïsoleerde koperen leidingen voor het verbinden van interne en externe units van single split en multi-split airconditioningssystemen.

De buis is voorgeïsoleerd met originele Tubolit isolatiematerialen, die voorzien zijn van een gesloten celstructuur. Het systeem is gemakkelijk te installeren, voorkomt condensvorming en bespaart kosten en montagetijd.

De voorgeïsoleerde koperen leidingen van Tubolit zijn verkrijgbaar in een nieuwe verpakking. De nieuwe verpakking is gemakkelijk te vervoeren en op te slaan. Er is 40% minder ruimte nodig om de rollen op te slaan dan bij de gangbare dozen en de transportkosten kunnen gereduceerd worden met 20%. Om het veilige vervoer van de rollen te garanderen, zijn ze geborgd met riemen en verpakt in een stevige folie.

  • Gemakkelijk te installeren.
  • Bestaande uit koperen leidingen, isolatiemateriaal, een UV-bestendige buitenzijde en bijbehorende accessoires.
  • Geschikt voor gangbare koelgassen als R410A en R407C.
  • Zorgt voor mooie integratie in het bouwwerk.
  • Veelzijdige reeks toebehoren, professioneel en altijd precies goed.
  • Lage rookdichtheid.

De Tubolit voorgeïsoleerde koperen leidingen zijn verpakt in rollen van 25 meter. Het aantal meters per pallet varieert voor de enkele koelleiding van 275 meter tot 750 meter. Voor de gecombineerde koelleiding varieert dit van 200 meter tot 350 meter. Dit is verschillend per diameter zodat geen enkele pallet hoger is dan 215 cm.

Lesley DijksmanTel: 0180 - 751 359Verberg boodschap