Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Optigo - de nieuwe generatie luchtkoelers

Beleef de voorsprong van Alfa Laval. Met de introductie van Alfa Laval Optigo zet Alfa Laval de standaard voor een nieuwe generatie luchtkoelers. De Alfa Laval Optigo reeks combineer efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid met respect voor het milieu. De ideale mix om in te spelen op de koelbehoeften van morgen.

Alfa Laval staat voor een optimaal assortiment dat meer koelcapaciteit biedt op een efficiëntere manier, met een lager energieverbruik. Eén optimaal assortiment voor alle commerciële koelcellen, van supermarkt en restaurant tot kruidenierswinkel. De Alfa Laval Optigo reeks is makkelijk in gebruik en eenvoudig te installeren en uit te wisselen.

Optigo CS

Commerciële lage silhouet luchtkoelers voor algemene toepassing in kleine tot middelgrote koel- en vriescellen. Geschikt voor alle H(C)FC, pekel en CO2 toepassingen. Capaciteiten 0,6 tot 7,8 kW (SC2).

Optigo CC

Commerciële luchtkoelers voor algemene toepassing in kleine tot middelgrote koel- en vriescellen. Geschikt voor alle H(C FC, pekel en CO2 toepassingen. Capaciteiten 1,0 tot 43 kW (SC2).

Optigo CD

Commerciële dual luchtkoelers voor algemene toepassing in kleine tot middelgrote koel-, vries- en werkruimtes. Geschikt voor alle H(C)FC, pekel en CO2 toepassingen. Capaciteiten 1,0-14 kW (SC2).

Alex LagerwerfTel: 0180 - 751 342Verberg boodschap