Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Optyma Plus Inverter Plug en play units

Danfoss introduceert een nieuwe uitvoering in de Optyma plus range, een frequentiegeregelde condensingunit voorzien van de laatste inverter scroll technology. Ideaal voor koelcellen, koelvitrines en andere koeltechnische applicaties. Deze condensingunits bieden een optimale koelcapaciteit en verhogen de energiebesparingen voor de foodretail en andere opslagruimten.

Traploze capaciteits modulatie

De frequentieregelaar past continue de koelcapaciteit omlaag bij, zodat de gewenste temperatuur wordt gehaald. De variabele aandrijving verzekerd een waarborging van gevraagde temperatuur zonder verspilling van energie en verzorgt een brede range aan capacitieit ten behoeve van koudetechnische applicaties. Dit is vooral belangrijk voor applicaties van producten met hoge inbrengtemperatuur met een hoge warmtebelasting.

Het is van onschatbare waarde om de temperatuur en vochtigheid nauwkeurig te regelen, zelfs bij gebruik van meerdere verdampers. Doordat de compressor veel minder opstart en stopt, resulteert dit in een hogere betrouwbaarheid en een langere levensduur van het systeem.

Superieure energiebesparingen en lage inschakelstroom

Het compressieproces met variabele snelheidstechnologie is efficiënt door het ontwerp. Een ideale combinatie van gecontroleerde koeling met optimale energiebesparing. Evenals het behoud van nauwkeurige temperatuurinstellingen bij hoge verdampingstemperaturen, wat resulteert in minder ontdooiperioden en dit verhoogt de energiebesparing. Bovendien levert de platenwisselaar, uitgevoerd met micro-channels, een verlaging van energieverbruik op.

Doordat de compressor start met een lage aanloopsnelheid resulteert dit in een lage inschakelstroom en heeft dus geen zware belasting op het bestaande voedingsnet. Dit leidt dan tot minder energieverbruik en een lage energierekening.

Marco TerlouwTel: 0180 - 751 344Verberg boodschap