Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

REFLOK® Aluminium pijpsysteem voor de koel- en airconditioninginstallaties

Coolmark introduceert een revolutionair aluminium pijpsysteem.

Het Reflok® pijpsysteem heeft diverse voordelen, zoals:

  • Geen hardsolderingen meer, dus geen vlam meer nodig.
  • Geen open vuurvergunning.
  • Geen eventuele brandwachten.
  • Geen afkoeltijd.
  • Geen oxidatieproblemen.
  • Geen vervuiling in de pijp.

Het Reflok® pijpsysteem garandeert snellere montage dus lagere arbeidskosten. Dit pijpsysteem is uniek. De voordelen van aluminium pijp zijn: superlicht in gewicht, schoner, groener voor het mileu en kostenbesparend. Door geen gebruik te hoeven maken van een soldeervlam en koper betekent dat er geen inwendige oxidatie en vervuiling optreed. Hierdoor is er geen noodzaak meer om te spoelen. Dus geen verstopte filters en kapotte compressoren meer.

Het Reflok® pijpsysteem biedt een uitgebreide serie van fittingen en aluminium pijp voor koel- en airconditioninginstallaties in zowel rechte lengten, als rollen en ook voorgeisoleerde rollen koelleiding in de maten 1/4” t/m 1.5/8”.

Het Reflok® pijpsysteem is uitermate geschikt voor toepassing bij hogere drukken zoals met R410A en CO2 tot 60 bar. De pijpen en fittingen zijn gecertificeerd volgens de geldende eisen. Het gebruik van Reflok® leidingmateriaal met het Reflok® koppelingsysteem garandeerd een hermetische verbinding. Het Reflok® pijpsysteem is ook uitermate geschikt voor gebruik aan boord van schepen, de aluminium pijp is ook van zeewaterbestendige kwaliteit.

Het Reflok® pijpsysteem staat voor een groener mileu en past dus in een streven naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ( MVO).

Reflok® pijpsysteem het alternatief voor dikwandig koperen koelleiding tot 60 bar!

Mocht u verdere informatie en/of een demonstratie willen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling koudetechniek.

Henk de VisserTel: 0180 - 751 343Verberg boodschap