Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Revolutionair leidingsysteem van REFLOK

Reflok® is een zeer moderne oplossing voor een traditionele behoefte. Koperen leidingen worden al gebruikt sinds de introductie van airconditioning- en koelingsystemen. Juist hier zorgt aluminium leidingwerk voor een enorm scala aan voordelen voor de installateur.

Geen vuur, wel zo veilig en schoon

Koper moet worden gesoldeerd en dit vereist gebruik van warmte en openvuur, wat zeker niet altijd gewenst is bij een project. Bij aluminium is een simpele hogedruk persverbinding genoeg om een gegarandeerde dichte verbinding te creëren. Dit maakt zowel de installatie en het onderhoud schoner, veiliger en sneller.

100% zekerheid

De Reflok® koppelingen zorgen voor een lekvrij leidingsysteem en vraagt om minder ervaring en vaardigheden van de monteur. Dit zorgt voor meer continuïteit, tijds- en geldbesparing.

Leveringsgamma

Het Reflok® leidingsysteem biedt een uitgebreide serie van fittingen, koppelingen, T-stukken. Aluminium leidingen voor koel- en airconditioninginstallaties zijn beschikbaar in zowel rechte lengten als rollen (geïsoleerd en ongeïsoleerd) in de maten 1/4” t/m 1.5/8”.

Toepassingsgebied

Het Reflok® leidingsysteem is uitermate geschikt voor toepassing bij hogere drukken zoals met R410A en R744 (CO2) tot 60 bar. De leidingen en fittingen zijn gecertificeerd volgens de geldende eisen en de combinatie van Reflok® leidingen en fittingen garandeert een hermetische verbinding. Standaard is het aluminium van zeewaterbestendige kwaliteit en daarmee ook geschikt voor gebruik aan boord van schepen.

De voordelen van Reflok®

  • Constante kwaliteit, veel minder faalkosten en storingen.
  • Licht in gewicht en snelle montage, kostenbesparend.
  • Solderen is niet meer nodig, schoner, veiliger en sneller.
  • Geen vervuiling in het leidingsysteem, dit draagt bij aan langere levensduur van compressor en installatie.

Reflok® staat voor duurzaamheid en past in een streven naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Productdemonstraties

Tijdens de Installatie Vakbeurs Harderberg van 9 t/m 10 september zullen er op de Coolmark stand productdemonstraties worden gegeven door de productspecialist van Reflok®. De vaste demonstratietijden zijn: 15.00 uur, 17.00 uur en 19.00 uur. Uiteraard kunt u ook op andere tijden informatie en/of demonstratie krijgen.

Huibert BaakTel: 06 - 51133178Verberg boodschap