Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Roller FKN/T met EC ventilatoren en geschikt voor CO2 (R744)

Net als de DLK/T en UV/T luchtkoelers heeft Roller recent de FKN/T serie ook aangepast zodat ook deze verdampers standaard met EC ventilatormotoren worden uitgevoerd. Tevens zijn de modellen geschikt voor CO2 (op aanvraag) met een maximale werkdruk van 60 bar.

Door het toepassen van energiebesparende ventilatormotoren is de FKN/T in energie-efficienctie enorm verbeterd. Vanaf nu is elk model uitgerust met energiebesparende motoren, wat een verbetering geeft van meer dan 30%. Bovendien is de ventilatormotor nu eenvoudig te wisselen. In het geval van uitwisseling van de ventilator kunt u gewoon de stekker los trekken, de bouten los maken en dan de motor direct uitwisselen. Eenvoudiger kan het niet. Een ander kenmerk van deze EC ventilatormotoren is dat het een 2-toerenmotor is. Op een eenvoudige manier kan de snelheid van de ventilatormotor worden verhoogd. Dit kan een goede optie zijn wanneer goederen snel moeten worden afgekoeld tot de gewenste temperatuur.

De FKN/T is heel compact en heeft een hoogte van 120 mm en een wit gepoedercoate omkasting. De verdamper kan zowel aan het plafond of met een extra lekbak aan de celwand worden gemonteerd. De gecombineerde lekbak en ventilatorplaat is scharnierend zodat u heel eenvoudig kan schoonmaken. Voor de montage van het expansieventiel kan het blok worden losgemaakt waardoor u heel eenvoudig voldoende ruimte krijgt en het monteren van het ventiel een fluitje van een cent wordt. Op aanvraag kunnen de verdampers met een coating worden geleverd.

 
Alex LagerwerfTel: 0180 - 751 342Verberg boodschap