Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Terugblik Installatie Vakbeurs Hardenberg

Op 13, 14 en 15 september was de Evenementenhal te Hardenberg weer het toneel van de jaarlijkse Installatie Vakbeurs. Uiteraard was ook Coolmark dit jaar weer aanwezig om de nieuwste producten uit haar assortiment te presenteren.

Zoals gebruikelijk werd de Installatie Vakbeurs weer goed bezocht door vele bestaande en nieuwe relaties van Coolmark. Daarnaast werd door de presentatie van een breed scala aan producten de aandacht getrokken van bezoekers uit gevarieerde vakgebieden. Zo bleken bijvoorbeeld de gereedschapstassen van Veto-Pro Pac® opvallend in trek te zijn bij bedrijven die zich bezig houden met de montage van zonnepanelen. Logisch ook gezien de werkzaamheden op het dak en de voordelen die een robuuste rugtas daarbij als gereedschapstas biedt.

De stand van Coolmark werd dit jaar bemand door Tim Buursink (sales engineer klimaattechniek regio NO) en Ralph Koster (sales engineer koudetechniek regio NO). Daarnaast waren Jeffrey de Gier en Mark Hagens (technical support medewerkers) bij toerbeurt aanwezig om demonstraties te geven ten aanzien van het Spin® flare- en optrompset. De beste manier om de voordelen van dit gereedschap te zien is uiteraard door het zelf te gebruiken. Dit werd dan ook door vele bezoekers met enthousiasme gedaan waarbij de snelheid en het gebruiksgemak persoonlijk werden ervaren.

Het belangrijkste, en mooiste, nieuws had voor veel bezoekers geen introductie nodig; de nieuwe SRK-ZS wandunit van Mitsubishi Heavy Industries presenteerde zichzelf door zijn strakke design en bewezen kwaliteit. Vanaf december 2016 is de nieuwe SRK-ZS leverbaar en de verwachtingen zijn hoog gespannen.

De presentatie werd compleet gemaakt door de Climate-Recovery stille en duurzame luchtkanaalsystemen. Het gebruiksgemak en het lage gewicht van het kanaalsysteem leveren veel voordelen op in de montage, met name doordat de bezoekers dit zelf konden ervaren op de stand resulteerde dit in veel positieve feedback.

De Installatie Vakbeurs was in alle opzichten weer een geslaagd evenement. Met name de informele sfeer, de goede verzorging op de beursvloer en het persoonlijke contact werd door onze klanten zeer gewaardeerd. Volgend jaar zijn wij zeker weer aanwezig; tot ziens op de Installatie Vakbeurs 2017!

Ralph KosterTel: 06 - 23825507Verberg boodschap