Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Terugblik Klimaatvak 2015

Op 27, 28 en 29 januari 2015 stond de beurs in Gorinchem in het teken van het twee jaarlijkse evenement, de Klimaatvak. Het is dé vakbeurs voor airconditioning, luchtbehandeling en koudetechniek. Zeker voor adviseurs en koel- en klimaattechnische installateurs is het dé vakbeurs om zich te laten informeren over de nieuwste producten in de markt.

Coolmark was deze editie aanwezig met twee nieuwe producten: de Danfoss frequentiegeregelde Optyma Plus en de Mitsubishi Heavy Industries Q-ton. Gedurende deze drie dagen was het een komen en gaan van geïnteresseerden, die niet alleen meer wilde weten over deze nieuwe producten, maar ook over de verdere technische oplossingen die Coolmark als totaalleverancier te bieden heeft.

Danfoss Optyma Plus

Voor de afdeling koudetechniek was er de nieuwste Danfoss frequentiegeregelde Optyma Plus condensingunit voorzien van inverter scroll technology.

Mitsubishi Heavy Industries Q-ton

Voor de afdeling klimaattechniek was, in het echt, de MHI Q-Ton te bewonderen. De Q-ton is de eerste CO2 luchtwaterpomp met een tapwater productie van maximaal 90 ºC bij -25 ºC.

Raad en win spel

Dit jaar was er de mogelijkheid om een MHI wandunit te verdienen door het raden van een aantal fittingen. De geschatte aantallen liepen flink uiteen. Het werkelijke aantal fittingen waren: 1517 stuks. De winnaar die er het dichtste bij zat met 1513 stuks is: de heer Theo Gijsbers van Verschuure Koudetechniek Dreumel BV. De winnaar is reeds persoonlijk op de hoogte gebracht van zijn gewonnen prijs.

Wij hebben deze beurs als zeer positief en inspirerend ervaren en wij zullen dan ook op de volgende beurs wederom aanwezig zijn.

Mocht u zelf meer informatie willen hebben over ons uitgebreide assortiment voor de koel- en klimaattechniek, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Tevens is alle documentatie terug te vinden via www.coolmark.nl.Verberg boodschap