Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Terugblik Retail Event

Op 26 en 27 maart 2014 was de afdeling klimaattechniek aanwezig op het jaarlijkse Retail Event Nederland in de Expo in Houten. Retail Event Nederland is dé vakbeurs waarop retailers zich laten inspireren en informeren over de nieuwste toepassingen en actuele trends binnen de retailsector.

Naast het promoten van onze brede selectie Mitsubishi Heavy Industries Airconditioning systemen, was deze beurs een uitstekend moment om in direct contact te komen met de retailers, adviseurs en collega-leveranciers.

Gedurende deze twee dagen was het een komen en gaan van geïnteresseerden die niet alleen meer wilde weten over het assortiment van Mitsubishi Heavy Industries Airconditioning, maar ook de mogelijke technische oplossingen voor retailorganisaties zoals de retailcontroller.

Retailcontroller

De RetailControl geeft de installateur en de eindgebruiker de mogelijkheid om de diverse technische installaties, zoals klimaatbeheersing, aan elkaar te koppelen. De oorsprong van de RetailControl ligt bij de continue zoektocht van supermarkt- en retailorganisaties naar het besparen van energie en reduceren van kosten.

Mocht u zelf meer informatie willen hebben over ons assortiment Mitsubishi Heavy Industries Airconditioning systemen en technische toepassingen zoals de Retail Controller, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 
Mark SchoutenTel: 06 - 53492317Verberg boodschap