Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Thermoscreens dag 2014

Op 26 juni 2014 heeft Coolmark samen met Thermoscreens Nederland een klantendag georganiseerd. Een 20-tal installateurs zijn deze middag in het zonnetje gezet als dank voor hun inzet met de verkoop van Thermoscreens luchtgordijnen.

Thermoscreens is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten die eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn. De toewijding aan kwaliteit wordt ondersteund door de accreditatie van hun kwaliteitsmanagementsysteem volgens NEN-EN ISO 90001 2008. Al hun producten zijn op een duurzame wijze ontworpen en vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk en NEN-EN-ISO 14001 geaccrediteerd. Thermoscreens streeft ernaar om een ongeëvenaarde leverbetrouwbaarheid en ondersteuning te bieden en oplossingen te ontwikkelen om aan de behoeften van de gebruiker en de installateur te voldoen.

De klantendag begon met een uitgebreide Thermoscreens productpresentatie. Tijdens deze presentatie werd de nieuwe HX-serie gepresenteerd.

HX-serie

Ontworpen met energie-efficiëntie en het gemak van gebruik in het achterhoofd, combineert de HX de efficiëntie van Ecopower bediening en innovatief engineering design in onze Ecopower Air Technology om energiebesparingen naar een hoger niveau te tillen.

Luchtsnelheidsprojectie en uniformiteit zijn twee van de belangrijkste factoren bij het bepalen van de effectiviteit van een luchtgordijn op het gebied van klimaatscheiding in een opening van een gebouw. De HX serie behaalt een uitzonderlijke 90% uniformiteit, gemeten ten opzichte van de ISO 27327-1-testeisen, wat veel luchtgordijnen die vandaag de dag verkrijgbaar zijn overtreft.

Activiteiten

Na de productpresentatie konden onze relaties deelnemen aan vier verschillende activiteiten. Naast boogschieten was er een slipcursus en off-road rijden. De klapper was het rijden in een heuse Ferrari. Als afsluiting van deze sportieve dag was er een uitstekende barbecue. Tijdens de BBQ werden natuurlijk de belevenissen van de dag met woord en gebaar ondersteund.

Wij willen alle deelnemende installateurs en Phillip Davies van Thermoscreens bedanken voor de gezellig middag.

 
Mark SchoutenTel: 06 - 53492317Verberg boodschap