Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Trillingsdempers ESK 60 bar t.b.v. R744 (CO2) en R410A

ESK introduceert leidingtrillingdempers welke geschikt zijn voor een maximale werkdruk van 60 bar en specifiek ontworpen zijn voor toepassing met subkritische CO2 systemen.

De trillingsdempers kunnen geïnstalleerd worden in de zuig- en persleidingen van de compressoren en zijn geschikt voor klimaat-, warmtepomp- en koeltechnische toepassingen.

Gezien de maximale werkdrukken van klimaat- en warmtepompsystemen, welke werken met het koudemiddel R410A en bijbehorende hoge(re) werkdrukken, zijn deze trillingsdempers hier dan ook uitermate geschikt voor. De beschikbare range loopt van 3/8” tot 1.5/8”/42mm diameteraansluiting en de trillingsdempers zijn geschikt voor zowel inch als metrische aansluitmaten. (Max. werkdruk 1.5/8”/42mm is 45 bar) T.b.v. de metrische maten 10 en 12 mm zijn er aparte modellen beschikbaar. Het temperatuurbereik van de trillingsdempers is -50 ºC - +140 ºC.

De trillingsdempers zijn geconstrueerd uit een gegolfde buis met een gevlochten bemanteling. De buis en bemanteling zijn vervaardig uit RVS en de aansluitingen zijn van koper. De trillingdempers zijn 100% getest op lekdichtheid en druk.

Dankzij het speciale ontwerp hoeven de trillingsdempers tijdens het solderen niet gekoeld te worden. De trillingsdempers moeten gemonteerd worden parallel aan de lengterichting van de krukas van de compressoren, zoals aangegeven op bijgaande tekening.

Mocht u verder nog vragen hebben over bovenstaande trillingsdempers of over het totale pakket van ESK welke geschikt is voor hoge maximale werkdrukken, dan kunt u contact opnemen met onze technische afdeling.

 
Gert van VugtTel: 0180 - 751 351Verberg boodschap