Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Van Walraven BIS Bifix G2 beugel

Maak kennis met de nieuwe generatie beugels van Walraven: de BIS Bifix® G2. Wist u dat deze beugel over een aantal inventieve details beschikt waardoor de installatie nog gemakkelijker en veiliger verloopt?

De BIS Bifix® G2 beschikt over een haemmer met ingesloten moer, een anti-verliesschroef en een afstandsring: verlies dus geen onderdelen als u op hoogte monteert! De beugel is ook robuust en gemakkelijk te hanteren door de gebogen randen en een brede en diepere profilering. De innovatieve, vergrendelde sluiting zorgt daarnaast voor meer veiligheid.

De BIS Bifix® G2 beugel is extreem corrosiebestendig en daardoor geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De keuze voor de beugel is hiermee snel gemaakt! De beugel maakt onderdeel uit van het BIS UltraProtect® 1000 systeem: de ideale en meest duurzame oplossing voor het bevestigen of ondersteunen van vele soorten installaties.

Er is een volledige range van de BIS Bifix® G2 beschikbaar zowel met als zonder inlage. De beugels met inlage bevatten een geluidsisolerende inlage van EPDM rubber, welke tevens verouderingsbestendig is.

Voor meer informatie neem contact op met onze verkoop.

Alex LagerwerfTel: 0180 - 751 342Verberg boodschap