Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Veilig en verantwoord onderhoud voor airco-, koeling- en ventilatiesystemen

Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt een steeds belangrijker thema, ook bij ons. Vanuit de overheid en het bedrijfsleven groeit de vraag enorm naar ondernemingen die bewust bezig zijn met activiteiten gericht op mens, milieu en bedrijfsvoering; people, planet & profit. Daarom willen wij revolutionair schoonmaken op basis van probiotica bij u introduceren.

Microscopische reiniging & bescherming met probiotica

Het jaarlijks onderhoud is van essentieel belang is voor alle HVAC systemen. Met het reinigings- en beschermingsmiddel Pure and Green kunt u dit onderhoud op een veilige en milieuvriendelijke manier uitvoeren. Dit product reinigt het oppervlak en neutraliseert alle geurtjes en vermindert zo op effectieve wijze het risico op schadelijke schimmels en allergenen. Pure and Green reinigingsproducten bevatten een unieke samenstelling van probiotica. Dit nieuwe reinigingsmiddel werkt daardoor beter dan de conventionele chemische producten en biologische reinigingsmiddelen.

Zo werkt Probiotica

Reinigingsmiddelen met probiotica werken op drie niveaus. Allereerst wordt het zichtbare vuil opgelost en verwijderd. Door het toegevoegde biologisch afbreekbare Probiotica in schoonmaakmiddel wordt daarna de onderliggende biofilm afgebroken door de probiotische bacteriën: een invasie van deze kleine bondgenootjes bezet de oppervlakte en dringt door tot in de kleinste kiertjes. Zo zorgen zij voor een optimale hygiëne. De nuttige bacteriën die op de oppervlakte achterblijven nadat wij klaar zijn met schoonmaken, gaan nog even door met het afbreken van de vervuilende biofilm. Deze biofilm is een beschermende laag waar slechte bacteriën zich in kunnen beschermen tegen o.a. chemische reinigers, tevens is de biofilm een laag waar vervuiling zich op kan vast zetten. Door de biofilm af te breken daalt het risico op nieuwe schadelijke bacteriën en schimmels en zal vervuiling zich niet kunnen hechten. Een vieze geur die we vaak waarnemen in HVAC systemen wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door schadelijke bacteriën. Deze produceren slecht ruikende gassen. Probiotica doen dit niet. Door microscopisch diep te reinigen met probiotica verdwijnen vieze luchtjes en schimmels helemaal.

De voordelen

  • Eenvoudig toepasbaar
  • 100% natuurlijk
  • Veilig voor u en uw omgeving
  • Spaart ons milieu
  • Maakt dieper schoon dan klassieke chemische middelen
  • Voorkomt risicos van chemische ongevallen (zonder chloor en zuren)
  • Zuinig en effectief
  • Niet agressief en niet corrosief
  • Is volledig veilig voor huid en kleding
  • Bevordert een gezond binnenmilieu

Bekijk hier onze introductieactie.

 
Marco RuggenbergTel: 0180 - 751 361Verberg boodschap