Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Verwachtingen voor 2015

Afgelopen jaar is het gelukkig iets beter gegaan met Nederland en de Europese Unie, de Euro crisis lijkt nu toch wel voorbij, de meeste Europese economieën zijn gegroeid, de Nederlandse economie is officieel uit de recessie, de werkeloosheid daalt, het consumentenvertrouwen is gestegen, de huizenverkopen nemen toe en bedrijven gaan weer investeren. De vooruitzichten en voorspellingen voor 2015 zijn positief volgens de economen en overheden, dat zal de burger weer moed en vertrouwen geven in de toekomst en dit zal het consumentenvertrouwen verder doen stijgen met vanzelfsprekend de bestedingen.

Ervan uitgaande dat de verwachtingen en voorspellingen kloppen voor 2015, dan mogen we ook verwachten dat de economie in onze directe omgeving (micro) verder zal verbeteren. In onze branche liggen er voldoende kansen om die ontwikkeling te stimuleren door de klanten (eindgebruikers) te overtuigen om investeringen te doen in nieuwe installaties. Namelijk de financieringskosten zijn op dit moment erg laag, installaties met koudemiddel R22 moeten vervangen worden, nieuwe installaties zijn energiezuiniger, goede service en onderhoud zorgt voor lagere uitval en minder energieverbruik , installaties en gebouwen moeten periodiek gecontroleerd en gekeurd worden. De terugverdientijd van de investeringen (ROI) zijn dus gunstig te noemen en de operationele kosten (TCO) voor bedrijven worden lager, zodat winsten kunnen verbeteren.

Coolmark heeft afgelopen jaren geïnvesteerd en zal komend jaar weer investeren in het aantrekken van nieuwe gekwalificeerde collega’s, opleiden en trainen van onze klanten en collega’s, onze processen efficiënter maken en duurzamer worden. Coolmark heeft afgelopen periode niveau 3 behaald op de CO2 en MVO prestatieladder om aantoonbaar duurzame waarde te creëren in onze keten. Bovendien worden we creatiever doordat we onszelf beperkingen opleggen wat bevorderlijk is voor innovatie. Door intensief samen te werken met onze klanten en leveranciers doen wij ons uiterste best om de behoeften, trends en ontwikkelingen te inventariseren en onze diensten en producten daarop te laten aansluiten.

Wij willen u bedanken voor het vertrouwen in afgelopen jaar en gaan er komend jaar, met u allen, weer een fantastisch jaar van maken!

Namens alle medewerkers van Coolmark wensen wij u en uw familie en vrienden hele fijne feestdagen en een schitterend 2015!

Richard DroopTel: 0180 - 751 325Verberg boodschap