Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

VSK 2016

Zoals u waarschijnlijk wel weet was van 2 t/m 5 februari de VSK 2016 te Utrecht, waarbij Coolmark, met de TripleAqua, één van de drie genomineerden was voor de VSK Award in de categorie Energiebesparing.

Woensdagmiddag 3 februari jl. was de uitreiking van de VSK Award. Alle genomineerde bedrijven werden, onder begeleiding van gezellige muziek, hartelijk ontvangen met een hapje en een drankje. De uitreiking werd geopend door Lieke van Lexmond. Zij maakte ook, samen met jury-voorzitter Titia Siertsema, de winnaars per categorie bekend. Helaas is Coolmark niet uitgeroepen tot winnaar, maar wij zijn er al erg trots op dat wij uit de ruim 100 inzendingen, als genomineerde kandidaat uitgekozen waren.

Maar toch is de TripleAqua tijdens de VSK nog in de prijzen gevallen. Het systeem heeft namelijk de NVKL koeltrofee 2016 gewonnen. De prijsuitreiking hiervoor was donderdagmiddag op het NVKL plein.

Op het VSK Award plein konden de genomineerden hun product tentoonstellen / promoten. Naar aanleiding hiervan wisten we bij vele bezoekers de interesse te wekken en werd de Coolmark stand dan ook volop bezocht. Hier stond de TripleAqua in “levende lijve” tentoongesteld en werden alle vragen beantwoord door onze verkoopspecialisten. Ook voor de vragen op het gebied van onze andere energiezuinige producten kon u hier terecht.

Mede dankzij uw bezoek aan onze stand is de beurs voor Coolmark een succes geworden, en zijn wij ook daarvoor in de prijzen gevallen. Namelijk de “Bezoekers Marketing Award”, winnaar in de categorie aantal bezoekers per m2.

Conny van der KliftTel: 0180 - 751 322Verberg boodschap