Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Winnaar raadspel Hardenberg

Tijdens de demonstratie van het nieuwe unieke Reflok® aluminium pijpsysteem op de Installatie Vakbeurs Hardenberg, 8, 9 en 10 september jl., stond er ook een grote pot met Reflok koppelingen. Door het juist raden van het aantal koppelingen kon er een wandunit gewonnen worden.

De geschatte aantallen liepen flink uiteen. Het werkelijke aantal koppelingen waren: 246 stuks. De winnaar die er het dichtste bij zat met 230 stuks is: de heer Remko Oude Wesselink van HB Koeltechniek te Almelo. De gewonnen wandunit is reeds persoonlijk overhandigd.

Onze Reflok demonstraties trokken gedurende deze drie dagen veel geïnteresseerden. Zij wilden niet alleen meer weten over dit nieuwe product, maar ook over de verdere technische oplossingen die Coolmark als totaalleverancier te bieden heeft.

De Installatie Vakbeurs hebben wij wederom als zeer positief en inspirerend ervaren en Coolmark zal in 2016 zeker weer aanwezig zijn.

Mocht u zelf meer informatie willen hebben over ons uitgebreide assortiment voor de koel- en klimaattechniek, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Tevens is alle documentatie terug te vinden via www.coolmark.nl.

Het beursteamVerberg boodschap